7 és 17 Diétás termékek

dietas-shake-200x300.jpg

www.7es17.hu

A 7 és 17 termékek mindegyike az alacsony kalóriás diétára alapul, megkönnyítve azt, hiszen ahelyett hogy minden étkezésnél kalóriákat kelljen számolnunk, egyszerűen csak egy adagot kell elfogyasztani a választott termékből a főétkezések helyett. Emellett tartalmazzák az előírásoknak megfelelő mennyiségű tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek bevitele nagyon fontos a diéta alatt is, hiszen a szervezetnek ezekre mindenkor szüksége van.

Termékeinkkel igyekszünk megkönnyíteni a fogyókúra embert próbáló időszakát, hiszen az minden szempontból kihívást jelent. Naponta maximum csak 2 főétkezés kiváltását javasoljuk, mivel azt valljuk, hogy az önsanyargatás – kifejezetten hosszútávon – nem célravezető.

Igaz a 7és17 diéta alapelve az, hogy reggel 7 és délután 17 óra között fogyasszuk el a kiválasztott fogyókúrás terméket, ettől függetlenül nem feltétlenül szükséges ezt a módszert alkalmazni és akár a vacsora is kiváltható.

Röviden összegezve tehát egy egyszerű és hatásos módszer a 7és17 diéta, ami természetes módon és tempóban segíti elő a fogyást, igazodva a mai rohanó világ igényihez.

 

Címkék: táplákozás